Bericht versturen
aboutus

HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD

HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: HelloSignal
Aantal werknemers: 400~500
Jaarlijkse omzet: 80 Million-100 Million
Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 80% - 90%
Certificates: UL,ETL,LPCB,NFPA,CPR,CE,DELTA,REACH,ROHS,ANATEL,VDE,ISO,SGS,SABS
Ongeveer ons
Inleiding

Zion Communications is een professionele fabrikant en een leverancier van
de producten voor vezelsystemen & koper dat systemen telegrafeert.
Wij verlenen producten en de diensten aan onze klanten op 2 manieren.

1, OEM aangepaste productie volgens uw vereisten
2, Gestandaardiseerde producten en de diensten volgens ons eigen merk HELLOSIGNAL.

 

◥◥Videotoezicht van het telecommunicatie◥datacentrum
◥Brandalarm◥television en radio◥4g/5g/microwave
◥De industrie Internet en meer.

 

Wij houden bij het ontwikkelen van gezonde en redelijke snelheid, en heten om onze partner van ons te zijn welkom.

 

Welkom om de officiële website te bezoeken:

https://www.hello-signal.com/

https://www.zion-communication.com/

Geschiedenis

Van zijn bescheiden begin in één enkele workshop in 1999, ZION-is de MEDEDELING in één van de grootste onafhankelijke fabrikant en de exporteur in China tot bloei gekomen.
ZION-de MEDEDELING is professionele fabrikant en exporteur van CCTV/IP-Camerakabel, de Kabel van de Brandweerstand, HDMI/DVI/VGA/USB-kabel, CATV-kabel, de Kabel van de Vezeloptica, Netwerk & IP kabel, Veiligheid/Alarmkabel, Audio & Videokabel, LMR/Trunk/Semi-Flexible/RG-Kabel, rf-kabel, Schakelaars, en Kabelassemblage. 

Dienst

• Klanten – Onze eerste prioriteit is het concurrentievermogen van onze klanten in hun markten te verhogen door de eminente dienst, beste prijs en producten aan te bieden. Wij handhaven sterke en op lange termijn verhoudingen met onze klanten en concentreren ons werk op hun totale tevredenheid.

 

• Integriteit – wij bepalen hoge persoonlijke normen voor ons en verwachten de mensen met wie wij zaken leiden om hetzelfde te doen. In ons bedrijf, houden wij onze belofte.

 

• Snelheid – wij weten de klanten dringende behoeften hebben. Wij zijn bekwaam bij efficiënte mededeling om met klanten in wisselwerking te staan. om de snelle dienst te verlenen, worden e-mail en het chatbericht wijd gebruikt.

 

• Ons team en geschoolde arbeiders van R&D samen met de geavanceerde machines en de moderne fabrieken die onze klanten van opmerkelijke kwaliteit, de dienst kunnen voorzien.

 

• Wij houden bij het investeren in onze fabrieken en bouwen sterke samenwerking met andere fabrieken op om gehele producten in de signaal & laag voltageproducten van de machtstransmissie te verstrekken om behoeften en voorwaarden van de klanten aan aan de de flexibele orde te voldoen en te voldoen.

 

• Het hoge systeem van de qualitytcontrole:

Wij willen verzekeren onze productenkwaliteit wordt gehandhaafd of met of verminderd of nul fouten gehandhaafd. Zo hebben wij hoge norm van grondstoffen aan eindproducten, voeren wij intense kwaliteitscontroles uit om onze productkwaliteit te handhaven.
 
Onze beheer en internationale verkoopteams zijn geëngageerd aan de uiterste tevredenheid van onze klanten. Ons ervaren team van deskundigen streeft ernaar om elk onderzoek, citaat, en orde te onderhouden snel en efficiënt, ontmoetend en vaak overschrijdend de verwachtingen van klanten.
 
 

Welkom om de officiële website te bezoeken: https://www.zion-communication.com/

Ons Team

Wij hebben een studie en ontwerpen etiket, een professioneel team van ingenieurs en geschoolde arbeiders, ook met de geavanceerde machines en de moderne fabrieken die onze klanten van opmerkelijke kwaliteit, dienst, en tarifering kunnen voorzien.
ZION-het COMMUNICATIE beheer en de internationale verkoopteams zijn geëngageerd aan de uiterste tevredenheid van onze klanten. Ons ervaren team van draad en kabeldeskundigen streeft ernaar om elk onderzoek, citaat, en orde te onderhouden snel en efficiënt, ontmoetend en vaak overschrijdend de verwachtingen van klanten.

Contactgegevens