Bericht versturen
aboutus
lopende band

Elk van lopende banden en het testen instrumenten zijn van beroemde fabrikanten in China, Duitsland, Japan, de V.S. Het materiaal van uitstekende kwaliteit en de nauwkeurige het testen instrumenten konden waarborgen dat de kabels van ZION-MEDEDELING CEI, UL-norm samenkomen.

 

https://www.zion-communication.com/Zion-Communication-Factory.html

HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD
De fysieke Lijn van de Schuimuitdrijving De Machine van het hoge snelheidsvlechten PVC/PE uitdrijvingslijn
OEM / ODM

Wij hebben sterke capaciteit van zich studie en het ontwikkelen om te storten om nieuwe types van de kabel van onze klanten tevreden te stellen, en onze geschoolde arbeiders en goede kwaliteitsproductielijnen kunnen ervoor zorgen om reusachtige hoeveelheid van goede kwaliteit op tijd te voorzien.

HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD
R & D

ZION-DE MEDEDELING INVESTEERT MEER DAN USD 250.000 PER JAAR OM DE KWALITEIT VAN DE KABEL TE VERBETEREN EN KABELS VAN ONZE FABRIEK GROENER TE MAKEN. OOK WIJ MEER DAN 10 INGENIEURS IN STUDIE VAN DE TENDENSEN VAN DE KABELtoepassingen HEBBEN OM NIEUWE TYPES TE ONTWIKKELEN.

Contactgegevens